2013-01-06 04:24:09• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Ma a szokásosnál is kíváncsibb

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a szokásosnál is kíváncsibb, igazi örökmozgó, minden érdekli, még az is, ami egyáltalán nem tartozik önre. Ezért meggyűlhet a baja valakivel: akár a szomszédjával, akár valamelyik barátjával. Inkább ne szóljon bele a dolgukba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Remek nap vár önre, a hétvégén minden a tervei szerint alakul. A partnerével is igen kellemes estét tölthet együtt, és ez az együttlét szinte terápiás jelleget ölthet. Vagy még annál is többet jelenthet mindkettejüknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hajlamos lehet arra, hogy a kiválasztottját olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek nem az ő sajátjai. Ezért ne csodálkozzon azon, ha a vége megint csalódás lesz. Kivéve, ha észreveszi a valódi jó tulajdonságait is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Igazán harmonikusan telik a napja, ma a szokásos vasárnapi mélabú is elkerüli. Sikerül ugyanis olyan programot kitalálnia, amivel nemcsak magát, de az egész családját is fel tudja vidítani. Nevessenek sokat együtt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem képes beletörődni, hogy nem irányíthat mindenkit a kedve szerint. Ez egyszer mégis el kell fogadnia, hogy mások, akár még a családtagjai is másként gondolkodnak, és ezt kifejezésre is juttatják. A cselekedeteikben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre kialussza magát, és bizony már rá is fér önre egy kis pihenés. Az utóbbi időben nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen kimerült. Sok olyan terhet vett ugyanis magára, ami talán nem is önre tartozott volna. Ennek is véget kell vetnie.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Figyeljen oda jobban másokra. Főleg a családtagjai igényeit kellene jobban szem előtt tartania, ha nem akarja, hogy megnehezteljenek önre. Az odafigyelés sokszor apróságokon múlik. A lényeg a részletekben bújik meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nehéz látogatója akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgassa meg türelmesen a panaszáradatot. Azután pedig tegyen egy nagy sétát, vagy mossa át az agyát valami jó zenével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma eljött az ideje a szellemi lomtalanításnak. Számos tévhitével kellhet leszámolnia, amik nem állták ki az idő próbáját. Szerencsére ön a tüzes, szellemi jegyekhez tartozik. Nem esik nehezére az efféle megújulás most sem.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szerelmi élete kissé zavaros lehet. Talán olyan szekér után fut, amire semmi esélye sincs, hogy felkapaszkodhasson. Bármily színesek voltak is a reményei, túl nagy árat kellett fizetnie érte. Vagy fizettetnie valaki mással.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán az idő múlása ijeszti, azért vált ennyire görcsössé? Az utóbbi időben a kapcsolataiban túlságosan magamutogatóvá vált. Ez pedig igazából önbizalomhiányról árulkodik. Tegyen róla, hogy ne így legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha még friss a partnerkapcsolata, jobb, ha nem azt ecseteli folyton újdonsült kedvesének, hogy milyen esküvőt is szeretne. Az szegény, így nagyon hamar azt fogja gondolni, hogy csak meg akarják fogni. Adjon időt!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: